Γιορτή 28ης Οκτωβρίου

 

28η Οκτωβρίου                          από το Νικηφόρο Κουρμπέτη

 

 

ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ «ΟΧΙ» ΕΙΠΑΝ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥ ΜΟΥΣΙΚΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΧΑΛΚΙΔΑΣ.

 

             Αξεπέραστη ήταν η γιορτή της 28ης Οκτωβρίου στο Μουσικό Γυμνάσιο Χαλκίδας. Είχε σκετσάκια και videoεποχής και φυσικά πολλή μουσική, που πλαισίωσε τη γιορτή. Όλοι έμειναν άφωνοι από τις μελωδικές φωνές τους.

 

 ΕΛΛΑΔΑ ΙΔΟΥ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΓΕΝΙΑΣ ΤΑ ΤΕΚΝΑ ΣΟΥ!

 Στιγμιότυπο 2 27-02-2015 08-51

Την παράσταση έκλεψαν οι συμμαθητές μας με το σκετς των φαντάρων και έκαναν το κοινό να ξεκαρδιστεί και να συγκινηθεί! Οι μαθητές Στέλιος Καζακίδης, Γιώργος Λεβάκης, Χρήστος Τραμπάζαλης, Θεόφιλος Τσουκαλάς ήταν οι φαντάροι και αρχιστράτηγος ο Νικηφόρος Κουρμπέτης.  

 

 ΕΛΑ, ΡΕ ΜΑΝΑ, ΤΕΛΕΙΩΝΕ ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΛΤΣΑ!

 Στιγμιότυπο 1 27-02-2015 08-45

Μια ατέλειωτη κωμωδία ήταν το μικρό σκετς με την κάλτσα, το οποίο μετέτρεψε το κοινό σε μια συναυλία γέλιου. Το ρόλο της μάνας και του γιου υποδύθηκαν οι μαθητές Φανή Μελεμενή και Μανώλης Πανουσάκης.

 

 ΑΝΤΕ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗ ΝΙΚΗ! 

DSC06305

 

Ας μην ξεχάσουμε όμως και το σκετς των μανάδων, που δέχτηκε ένα πολύ θερμό χειροκρότημα από τους θεατές. Τους ρόλους έπαιξαν οι μαθήτριες: Αλεξάνδρα Μιχάλαρου, Σταυρούλα Γιαννή, Σωτηρία Αράπογλου, Τζεμπελίκου Χριστίνα και Ανδρώνη Ιωάννα.

 

ΚΑΛΕ, ΤΟ ΤΑΒΑΝΙ!

DSC06296

 Καθώς ο διευθυντής του σχολείου, κύριος Κουρμπέτης, παρέδιδε τη σημαία στη σημαιοφόρο, λόγω ύψους τη χτύπησε κατά λάθος στο ταβάνι! Ένα κωμικό συμβάν εκείνης της μέρας?

 

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΤΗΣ 28ης ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ